AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabından yumurta almak

Kahve falında buzdolabından yumurta almak

Kahve falında buzdolabından yumurta almak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından yumurta almak gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında buzdolabından yumurta almak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında yumurta görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabını açmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk buzdolabı görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında sebze görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabı satın almak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir