AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kılıç görmek

Kahve falında eski kılıç görmek

Kahve falında eski kılıç görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, galibiyet kazanacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sorunlarının sürekli artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kılıç gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında eski kılıç görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırık kılıç görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kılıçla elini kesmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kılıçla öldürmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla kovalanmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç izi görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kılıcını görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir