AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç kaldırmak

Kahve falında kılıç kaldırmak

Kahve falında kılıç kaldırmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç kaldırmak gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kılıç kaldırmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yükseğe kaldırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneye el kaldırmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında perde kaldırmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında sofrayı kaldırmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında ağır taş kaldırmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında birini namaza kaldırmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir