AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında kıyma görmek

Kahve falında buzdolabında kıyma görmek

Kahve falında buzdolabında kıyma görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, şanssızlık yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında kıyma gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında buzdolabında kıyma görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyma vermek kısa süre içinde işten çıkılacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyma kebabı görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, kazancı arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kıyma görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kazancını artıracağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı yemek görmek eşine değerli hediyeler alacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kıyma görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir