AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kıyma görmek

Kahve falında pişmiş kıyma görmek

Kahve falında pişmiş kıyma görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kıyma gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında pişmemiş kıyma görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş kıyma yemek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında pişmiş kıyma görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, ümitsizliğe tabir olunur.

Kahve falında kıymada kurt görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında kıyma görmek kötülüklerden uzak olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında kıymalı pide almak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı ekmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir