AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma vermek

Kahve falında kıyma vermek

Kahve falında kıyma vermek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kıyma vermek gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında çiğ kıyma almak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalettir.

Kahve falında kıymalı dolma yemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı ekmek yemek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eti kıyma çekmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymalı pide görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı patates görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı yumurta yemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir