AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı yemek görmek

Kahve falında kıymalı yemek görmek

Kahve falında kıymalı yemek görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok daha iyi günler göreceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı yemek gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında kıyma kebap yemek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Kahve falında kıymalı patates yemeği görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı dolma yemek zarar edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı gözleme yemek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide yemek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kısmetin açılacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma yemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı yumurta yemek sevilip sayılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir