AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kıyma görmek

Kahve falında çok kıyma görmek

Kahve falında çok kıyma görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rakiplerin alt edileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında çok kıyma gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Kahve falında donmuş kıyma görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kediye kıyma vermek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı mantı yapmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek işlerinde verimin artacağına, çirkin sözler işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kıymalı patates görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Kahve falında kıyma kebap yemek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma yemeği görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir