AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma kebabı görmek

Kahve falında kıyma kebabı görmek

Kahve falında kıyma kebabı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, gelir kaybedeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında kıyma kebabı gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında kıyma kebabı görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyma kebabı yemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyma kebap yemek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi kebabı yemek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında adana kebab görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında şiş kebab görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kebap yapıldığını görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında kebap dürüm yemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir