AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına koymak

Kahve falında buzdolabına koymak

Kahve falında buzdolabına koymak sorunların kalmayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabına koymak gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Kahve falında buzdolabına su koymak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabına koymak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabına balık koymak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabına et koymak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük buzdolabı görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir