AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına et koymak

Kahve falında buzdolabına et koymak

Kahve falında buzdolabına et koymak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına et koymak gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında buzdolabına et koymak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak başarılarının kalıcı olacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabına koymak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa inanılır.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabına balık koymak yenilenme yaşayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabına su koymak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında et görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir