AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sevindirici haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabına balık koymak başının ağrıyacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına et koymak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabına yemek koymak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına su koymak maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabına koymak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir