AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pateni sürmek

Kahve falında buz pateni sürmek

Kahve falında buz pateni sürmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz pateni sürmek gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Kahve falında buz pateni sürmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında buzda paten yapmak neredeyse mahkemelik olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni kaymak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Kahve falında buz pateniyle kaymak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında buzda paten kaymak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir