AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pateni yaptığını görmek

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz pateni yaptığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında buzda paten kaymak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında buz pateniyle kaymak elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında buz pateni kaymak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında buz paten kaymak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında buz pateni görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz pateni sürmek sağlık sorunlarının artacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında buz pateni yapmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir