AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pateni görmek

Kahve falında buz pateni görmek

Kahve falında buz pateni görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, malların çoğalacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kendinden emin adımlar atacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında buz pateni gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında buz pateni yapmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında buz pateni kaymak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında buz pateniyle kaymak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında buzda paten yapmak sözler sarf edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında buzda paten kaymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında buz paten kaymak büyük borçlar alınacağına, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında buz pateni sürmek işbirliği içinde olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir