AnaSayfa / Genel / Kahve falında camda buz görmek

Kahve falında camda buz görmek

Kahve falında camda buz görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda buz gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında buzlu cam görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Kahve falında buzlu cam kırmak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında camda buz görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında buzlu suda yüzmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında buzlu hava görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bardakta buz görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük buz kütlesi görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir