AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlukta tavuk görmek

Kahve falında buzlukta tavuk görmek

Kahve falında buzlukta tavuk görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlukta tavuk gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Kahve falında buzlukta tavuk görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdan yol görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolapta et görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında buz üzerinde durmak içinin rahat edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işarettir.

Kahve falında buzlu dondurma görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu kar görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında buz üzerinde namaz kılmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir