AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda buz görmek

Kahve falında yolda buz görmek

Kahve falında yolda buz görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yolda buz gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında buzlu yolda yürümek evdeki birinin yolculuk yapacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda buz görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yolda gitmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu yolda araba görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu yolda düşmek ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, anne babayla ters düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir