AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek iç sıkıntınızın azalacağına, küs arkadaşların barışacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde durmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın içine girmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayan araba görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, iyilik ve hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir