AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda dans etmek

Kahve falında buzda dans etmek

Kahve falında buzda dans etmek kapanan bütün kapıların açılacağına, işlerin eski haline döneceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında buzda dans etmek gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında buzda dans etmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek çok para kazanılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında yabancı erkekle dans etmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini dans ederken görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir