AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek tutulan yolun isabetli olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle dans etmek adının yayılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, can bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir