AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla dans etmek

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Kahve falında arkadaşla dans etmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla dans etmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir