AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkla dans etmek

Kahve falında kalabalıkla dans etmek

Kahve falında kalabalıkla dans etmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kız çocuğunun olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında kalabalıkla dans etmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta dans etmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında uçarak dans etmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle dans etmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde dans etmek hayalkırıklığı duyacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir