AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, asil kimselerden çıkacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle dans etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkeği öpmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genç ve yakışıklı erkek görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, günahlarına tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle tanışmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkeği öpmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir