AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı söylemek dans etmek

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek heveslerin söneceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret eder.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında şarkı türkü söylemek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yarışmada şarkı söylemek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, makam edineceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak şarkı söylemek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek kazanca kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir