AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dans ederken görmek

Kahve falında kendini dans ederken görmek

Kahve falında kendini dans ederken görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dans ederken gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetmek gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını dans ederken görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını dans ederken görmek yeterli kimse haline geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Kahve falında birini dans ederken görmek kendi işini açacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi dans ederken görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dans ederken görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında feryad ederek ağlamak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dua ederken görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir