AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üzerinde kaymak

Kahve falında buz üzerinde kaymak

Kahve falında buz üzerinde kaymak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz üzerinde kaymak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında buzda kaymak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında buzdan kaydığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında buzun üstünde kaymak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında karda buzda kaymak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında buz pateniyle kaymak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında buzda paten kaymak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında buz üstünde kaymak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yolda kaymak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir