AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzağı kovalamak

Kahve falında buzağı kovalamak

Kahve falında buzağı kovalamak maddi sorumluluklarının artacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında buzağı kovalamak gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Kahve falında buzağı kovalamak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında inek ve buzağı görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Kahve falında sarı buzağı görmek güzel günlerinin geride kalacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşan buzağı görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzağı almak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz buzağı görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan buzağı görmek kötü günleri geride bırakacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir