AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzağı almak

Kahve falında buzağı almak

Kahve falında buzağı almak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında buzağı almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni doğmuş buzağı görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzağı kovalamak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek buzağı görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında dişi buzağı görmek yarınlarına inanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta buzağı görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında inek ve buzağı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, iyi bir patron olacağına alamet eder.

Kahve falında buzağı ve inek görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir