AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı buzağı görmek

Kahve falında sarı buzağı görmek

Kahve falında sarı buzağı görmek işte de mutlu olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı buzağı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında sarı buzağı görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz buzağı doğduğunu görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında buzağı doğurduğunu görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Kahve falında ikiz buzağı görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek çok hayırlı işlere imza atacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz buzağı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük buzağı görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzağının öldüğünü görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir