AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz buzağı görmek

Kahve falında beyaz buzağı görmek

Kahve falında beyaz buzağı görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz buzağı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında beyaz buzağı görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalettir.

Kahve falında erkek buzağı görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında buzağılı inek görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan buzağı görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında inek buzağı görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Kahve falında koşan buzağı görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi buzağı görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir