AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ve buzağı görmek

Kahve falında inek ve buzağı görmek

Kahve falında inek ve buzağı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek ve buzağı gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında ineğin buzağı doğurduğunu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında buzağı ve inek görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında buzağılayan inek görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek buzağı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Kahve falında inek ve buzağı görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzağılı inek görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Kahve falında koşan buzağı görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı buzağı görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir