AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzağıya süt içirmek

Kahve falında buzağıya süt içirmek

Kahve falında buzağıya süt içirmek yeni şeyler deneneceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında buzağıya süt içirmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş buzağı görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzağı doğduğunu görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz buzağı görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, masrafların altında kalacağına yorulur.

Kahve falında buzağı beslemek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küçük buzağı görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzağı sürüsü görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir