AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan buzağı görmek

Kahve falında koşan buzağı görmek

Kahve falında koşan buzağı görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan buzağı gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında koşan buzağı görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah buzağı görmek kısmetlerin azalacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, gözden düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı buzağı görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı buzağı görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında dişi buzağı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek buzağı görmek hayatının iplerini eline alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işarettir.

Kahve falında ineğin buzağı doğurduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir