AnaSayfa / Genel / Kahve falında buza basmak

Kahve falında buza basmak

Kahve falında buza basmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buza basmak gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında buza basmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında el basmak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında damga basmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında seccadeye basmak dertlerin günden güne artacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşına basmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşilliğe basmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlara basmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında evini su basmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir