AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğe basmak

Kahve falında yeşilliğe basmak

Kahve falında yeşilliğe basmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, malvarlığının artacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşilliğe basmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Kahve falında yeşil çimlere basmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimene basmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kudret ve destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşilliğe basmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aya ayak basmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğneye basmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç dalına basmak her zaman evlatlarına destek olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuda sigara basmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir