AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini su basmak

Kahve falında evini su basmak

Kahve falında evini su basmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hanesinin bollukla dolacağına, mutluluğu yakalayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında evini su basmak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemelisiniz.

Kahve falında evine su basmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su basmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini su basmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini karınca basmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında evini sel basmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tuvaleti su basmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoyu su basmak dünya malı edineceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfağı su basmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir