AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yoldan geçmek

Kahve falında buzlu yoldan geçmek

Kahve falında buzlu yoldan geçmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, gelir elde edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda gitmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu yolda araba sürmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda yürümek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Kahve falında yolda buz görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda düşmek malının üstüne mal ekleyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda araba görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir