AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz ve su görmek

Kahve falında buz ve su görmek

Kahve falında buz ve su görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz ve su gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu su vermek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun buz olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz gibi su içmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş su görmek mal sahibi olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında buzlu suya atlamak aşının da çoğalacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir