AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül uzatmak

Kahve falında gül uzatmak

Kahve falında gül uzatmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül uzatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında gül uzatmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında dil uzatmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara uzatmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cem uzan görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında buz uzerinde yurumek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında boy uzatmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarini uzatmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin uzvunu görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir