AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının uzvunu görmek

Kahve falında babasının uzvunu görmek

Kahve falında babasının uzvunu görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, endişeli durumların son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında babasının uzvunu gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında babanın uzvunu görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına yorulur.

Kahve falında babasının uzvunu görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında saçı uzatmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakları uzatmak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzatılan parayı almak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında uzanan birini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, toplum için faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir