AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine para uzatmak

Kahve falında birine para uzatmak

Kahve falında birine para uzatmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine para uzatmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında para uzatmak endişe verici olaylar yaşanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzatılan parayı almak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında uzatılan parayı almamak iyi huylar edineceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında birine para uzatmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek uzatmak ortaya bazı projeler koyacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir