AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş nehir görmek

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş nehir gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya inanılır.

Kahve falında buzlu nehir görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş su görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tuttuğunu görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabının buz tuttuğunu görmek yenileceğine, şifa bulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir