AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pisti görmek

Kahve falında buz pisti görmek

Kahve falında buz pisti görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, büyük hatalar yapacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bütçesinin genişleyeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Kahve falında buz pisti gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında buz pisti görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında yarış pisti görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helikopter pisti görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında uçak pisti görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında buz üzerinde namaz kılmak bütçesinin daralacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir