AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopter pisti görmek

Kahve falında helikopter pisti görmek

Kahve falında helikopter pisti görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, günahlara, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında helikopter pisti gördüyseniz:

  • Maddi dengeleri kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında helikopter pisti görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçak pisti görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarış pisti görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında buz pisti görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş helikopter görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında helikopterin yandığını görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında uçak ve helikopter görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir beladan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında helikopterden düştüğünü görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir