AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak pisti görmek

Kahve falında uçak pisti görmek

Kahve falında uçak pisti görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, umutların yıkılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak pisti gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında uçak pisti görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında buz pisti görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında helikopter pisti görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarış pisti görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağı kaçırmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçağa bineceğini görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında havada çok uçak görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir uçak görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir