AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarış pisti görmek

Kahve falında yarış pisti görmek

Kahve falında yarış pisti görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yurtdışına gidileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarış pisti gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yarış pisti görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına yorulur.

Kahve falında buz pisti görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçak pisti görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında helikopter pisti görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında bir yarışmaya katılmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yarış motoru kullanmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşu yarışını kazanmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at yarışına katılmak maddi açıdan ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir