AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyülü sözler söylemek

Kahve falında büyülü sözler söylemek

Kahve falında büyülü sözler söylemek ofisteki ağız tadının kaçacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında büyülü sözler söylemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında büyülü sözler söylemek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birine söz söylemek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kulağa söz söylemek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel söz söylemek zevki sefa içinde yaşayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dini sözler söylemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında birisine söz söylemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında söz söylemek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir