AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz söylemek

Kahve falında söz söylemek

Kahve falında söz söylemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hakkını alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında söz söylemek gördüyseniz:

  • Çok parlak görünen yatırımlar göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında birine söz söylemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz söylemek toplum içindeki değerinin artacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine söz söylemek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel söz söylemek mutlu ve sağlıklı olacağına, can sıkıcı haberler almaya tabir olunur.

Kahve falında dini sözler söylemek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Kahve falında kulağa söz söylemek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyülü sözler söylemek çok büyük bir işin başına getirilmeye, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir