AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine söz söylemek

Kahve falında birisine söz söylemek

Kahve falında birisine söz söylemek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, bereket ve huzur getireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işarettir.

Kahve falında birisine söz söylemek gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında söz söylemek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine söz söylemek endişelerin ve korkuların geçeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyülü sözler söylemek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında güzel söz söylemek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine güzel söz söylemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine söz söylemek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dini sözler söylemek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Kahve falında kulağa söz söylemek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir